Använd denna banner om du vill länka hit!
Kvinnor födda 1954
Gunilla
från Arkhyttan

 
Jag är grundare till 50-talssidorna - 50-talet och Webringen 50-talisterna
Jag är mamma till två underbara barn, född i Skåne men uppvuxen i Härjedalen och Gävle.
Jag har flera hemsidor, bl a Bröstdagboken om min tid med bröstcancer, adu och Gunillas sida om mig själv , www.dalmas.se och Arkhyttan om min konst och hembygd.


Maria

från Gotland
Piami bor på Gotland. Beskriver sig själv som jobbig men glad och positv för det mesta...
Besök hennes hemsida!


Bodil
från Östersund

 

Siv
från Visby

 


Eva
från Västervik
EvaJohansson presenterar sig så här: Jag växte upp i en liten by på landet utanför Falkenberg. Efter alla möjliga jobb och äventyr utbildade jag mig till journalist 80-81 och är sedan dess verksam som reporter  i Västervik. Har två tonårssöneroch radhus. Jag är en typisk "duktiga Annika" som ska fixa allt, och med glatt humör dessutom.


Anki

från Boden

 

Och här är jag, Anki, född augusti 1954 som bor i Boden, Norrbotten.
Jag är träffade min sambo LG 1995 några år efter att jag blev änka. Jag har en son, född 1975 och är farmor till Alicia född 2005.
Jag började heltidsarbeta 1972 och idag jobbar jag på redovisningsenheten NLL.
Mina intressen är ett helt och rent hem, familjen, lagar husmanskost, skriver dikter och citat och får dem publicerade och motionerar/tränar 4-5 ggr i veckan.
Jag har en motorcykel som håller på att bli en trike. Jag började jobba med hemsidor
1996 på jobbet där jag är webredaktör och hemmavid för några år sedan och det utvecklas allt eftersom man hittar nya idéer. Jag läser en tidning som heter Populär Psykologi och Medicin.
 
Sanna
från Tungelsta
Jag heter Sanna, på nätet kallad sanna43, men är 45 år, alltså en -54 :) Jag bor söder om Stockholm med man ( Affe) och barnen Tomas 14 och Håkan 10. Har även en vuxen dotter med eget barn, fast hon bor inte hemma längre. Mitt stora intresse är MAT, både att odla, plocka in, laga och äta...... och givetvis att läsa kokböcker ;)) Det gör jag som andra läser veckotidningar.Joan
från Göteborg
Jag heter Joan men kallas Malaika som betyder ängel, född i Danmark men kom till Sverige som 18-åring. Jag är mamma till tre pojkar, den yngsta hemmaboende än så länge.
Påbörjade min hemsida i protest mot mina barn som inte trodde det om sin mamma och nu är jag fast.
Jag bor i utkanten av Göteborg och är hemma på dagarna på grund av smärtor i leder och muskler. Jag älskar att handarbeta och läsa nästan allt jag kommer över.


Alfhild
från Vestfold i Norge
 

Jeg heter Alfhild, men blir kallt for Hildemor og det er stort sett det navnet jeg bruker på mine hjemmesider. Har mann, 1 barn, hund ( boxer), 2 katter, fugl og akvarium med siclider.
Er hjemmeværende og stortrives med det. Den største hobbyen er data og foto.  Drømmen er et eget domene, men vil først lære meg litt mer. Startet med vage forsøk på hjemmesider i mars dette år og det har tatt skikkelig av. Ingen skal si at vi over 50 er kjedelige og henger etter utviklingen innen data. Ellers så liker jeg hagearbeid og shopping :-)). Kom gjerne innom min hjemmeside og se hva jeg holder på med.
50-talisterna

En iRing webbring.
Slump
Lista
Nästa
Vill du vara med på sidan:
KONTAKTA GUNILLA! !

50-talet | 50-talisterna | Kända personer/Bokmärken | 50-talslänkar | Uppsats om 1950-talet | Smått och stort


Gunillas sida | Bröstdagboken | Anemona |Arkhyttan.se

©Gunilla Rohlin
2
006-12-01